ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ η προγραμματισμένη, για σήμερα, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, που επρόκειτο να διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΑΠΑΡΤΙΑΣ. 

Παρόντες δήλωσαν οι: 1)κ. Μπακούρος, 2)κ. Φρούσος, 3)κ.Παναγοπούλου, 4)κ. Κουκούμης, 5)κ. Βλάχος, 6)κ. Στριμπάκος, 7)κ. Ασημακόπουλος, 8)κ. Αυρηλιώνης, 9)κ. Ανδρινόπουλος 10)κ. Καμπύλη 11) κ. Κουτρουμπής.

Το αποτέλεσμα, για τους μη παρευρισκόμενους και απόντες, ευτυχές και αναμενόμενο, πιστεύω. 

Μιας και στόχος τους ήταν να μην περάσει το τεχνικό πρόγραμμα και ως εκ τούτου να καθυστερήσει η έγκριση του προϋπολογισμού. 

Γιατί γνωρίζουν πολύ καλά, ότι χωρίς προϋπολογισμό είναι αδύνατη η εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και το σημαντικότερο όλων δεν υπάρχουν έργα (που αυτό είναι φαίνεται και το ζητούμενό τους). 

Αλλά, να ξέρετε πως... 

Με το να απέχετε από τα Δημοτικά Συμβούλια, ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ πρωτίστως την εμπιστοσύνη, που επέδειξε στο πρόσωπό σας, ο Τριφύλιος πολίτης, με την ψήφο του. 

Η εσκεμμένη στάση σας "ΚΥΡΙΟΙ" και οι μικροπολιτικές σας σκοπιμότητες, παραπέμπουν σε μίσος για τον τόπο, τον οποίο, από τη θέση αυτή, κληθήκατε να υπηρετήσετε. 

Με το να μην ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΕΣΤΕ σήμερα, ως οφείλατε, στο δημοτικό συμβούλιο, δε σαμποτάρετε το δήμαρχο Γεώργιο Λεβεντάκη. 

ΣΑΜΠΟΤΑΡΕΤΕ ΤΟ ΔΗΜΟ και αυτό, αν μη τι άλλο, είναι το θλιβερό της υπόθεσης. 

Φανείτε, πριν να είναι αργά για τούτο τον τόπο, συνεπείς και αντάξιοι της θέσης που σας δόθηκε, από το λαό της Τριφυλίας.


Ο Δήμαρχος Τριφυλίας

ΓΕΡΓΙΟΣ Ι. ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ