Ο κ. Δήμαρχος Τριφυλίας  απέστειλε προς το Δήμο Πύλου - Νέστορος το από 18-03-2021 αίτημά του με θέμα: «ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΟΦΟΡΟΥ ΟΧΗΜΑΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΤΡΙΦΥΛΙΑΣ», ενημερώνοντας για την υπάρχουσα κατάσταση, καθώς δύο από τα τρία απορριμματοφόρα που διαθέτει ο Δήμος μας για την αποκομιδή απορριμμάτων βρίσκονται προς επισκευή. 

 Ακολούθησε και τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Δήμαρχο Πύλου – Νέστορος, ο οποίος εξέφρασε τη δυνατότητά του για τη διάθεση ενός απορριμματοφόρου. Προς τούτου ελήφθη και η αριθ. πρωτ. 3052/18-03-2021 απόφαση Δημάρχου Πύλου – Νέστορος, με ην οποία αποφασίσθηκε η παραχώρηση προς χρήση ενός απορριμματοφόρου οχήματος (αριθ. κυκλ. ΚΜΑ 7824) από το Δήμο Πύλου Νέστορος προς τον Δήμο Τριφυλίας, για (1) μήνα, από 19-03-2021 έως και 19-04-2021, προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα της αποκομιδής και να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία. 

 Η παραλαβή και παράδοση του οχήματος θα πραγματοποιηθεί με τη συνεργασία των αντίστοιχων γραφείων κίνησης οχημάτων των δύο δήμων και την υπογραφή του σχετικού πρωτοκόλλου παράδοσηςπαραλαβής. 

 Ο Δήμος Τριφυλίας θα αναλάβει όλα τα σχετικά έξοδα χρήσης και συντήρησης για όσο διάστημα διαρκεί η παραχώρηση.