Απαράδεκτη εικόνα παρουσιάζει εισπρακτικά η Δ.Ε.Υ.Α.Τ..!!!

Κάποιοι συμπολίτες μας θέλουν επάρκεια νερού χωρίς όμως να ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους με αποτέλεσμα το χρέος τους επί σειρά ετών, είτε πρόκειται για οικίες είτε για επιχειρήσεις, να ανέρχεται στο 1.900.000,00 ευρώ περίπου στο σύνολό τους. 

Η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. πολλές φορές έχει ενημερώσει τους οφειλέτες της για τα χρέη τους και αυτοί αδιαφορούν και δεν ανταποκρίνονται με αποτέλεσμα τη σώρευση ανεξόφλητων λογαριασμών. 

Παρακαλούνται, για μια ακόμα φορά, οι καταναλωτές οι οποίοι έχουν μεγάλους ανεξόφλητους λογαριασμούς όπως από Τετάρτη 1η Σεπτεμβρίου 2021 προσέλθουν στην υπηρεσία της Δ.Ε.Υ.Α.Τ. για να ρυθμίσουν τις οφειλές τους. Σε αντίθετη περίπτωση και μη μπορώντας να αγνοήσουμε τον Κανονισμό Ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Τ., θα προχωρήσουμε στην διακοπή της παροχής τους χωρίς καμία άλλη ειδοποίηση και για την επανασύνδεσή τους θα πρέπει να καταβάλουν ολόκληρο το ποσό οφειλής τους.

Στο σημείο αυτό να σας κάνω γνωστό ότι η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. κατά την φετινή καλοκαιρινή περίοδο κατάφερε να υδροδοτήσει ομαλά την Τριφυλία χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, πράγμα που είχε να συμβεί επί σειρά ετών και αυτό οφείλεται στις υπεράνθρωπες προσπάθειες του προσωπικού της. Ως επιχείρηση η Δ.Ε.Υ.Α.Τ. τα τελευταία χρόνια έχει προβεί στην αντικατάσταση διαφόρων αντλητικών συγκροτημάτων, σωληνώσεων, μηχανολογικών μερών κ.α. και υπολείπονται πολλά έργα ώστε να υπάρξει ποσοτική επάρκεια του νερού που καταναλώνουμε. 

Τα έργα γίνονται για όλους τους πολίτες του Δήμου Τριφυλίας και οφείλουμε να γίνουν ακόμα περισσότερα για το καλό όλων μας!