Κύριε Δήμαρχε, προς αποκατάσταση της αλήθειας. Κανένας σύμβουλος είτε τοπικός είτε δημοτικός είναι αντίθετος με την ανάπλαση της πλατείας. Το πρόβλημα είναι ότι ουδείς έχει γνώση για το τι πρόκειται να γίνει. 

Ερήμην των Φιλιατρινών πολιτών δεν αποφασίζουμε εμείς αλλά εσείς. Εμείς ακριβώς αυτό ζητήσαμε. Δημόσια διαβούλευση. Έτσι ώστε να ενημερωθούμε εμείς, οι φορείς της πόλης αλλά και φυσικά οι επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της πλατείας και εκτός από πολίτες αυτής της πόλης, η πλατεία είναι το βιοποριστικό παρόν και μέλλον τους. 

Αρκετά λοιπόν με την παραπληροφόρηση προς τους πολίτες που δικαιούνται να γνωρίζουν. Προς ενημέρωση σας, όπως έδωσε ο λαός της Τριφυλίας εντολή σε σας να διοικήσετε, έδωσε και στους υπόλοιπους αιρετούς αντίστοιχη εντολή από άλλα πόστα. 

Κάποιοι εξ αυτών σας βοήθησαν σε πολύ μεγάλο βαθμό να βρίσκεστε στη θέση που είσαστε και καλό είναι να μην ξεχνάει κανείς μας ότι είμαστε υπηρέτες της πόλης. Δεν είναι αυτή τσιφλίκι μας. 

Επιμένουμε λοιπόν σε ενημέρωση κάτι που δεν έχει κανένας μας εκτός από εσάς αυτή τη στιγμή. Και όπως έχετε υποχρέωση να κάνετε π}