Στις 02:30 τα ξημερώματα της Πέμπτης, τo αυτοκίνητο μάρκας Porsche που οδηγούσε ο 34χρονος Mad Clip, ο οποίος έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και προσέκρουσε σε μια κολώνα και ακολούθως σε έναν μεγάλο ευκάλυπτο. Η πρόσκρουση ήταν τόσο σφοδρή που ο 34χρονος ράπερ εγκλωβίστηκε εντός του οχήματος και χρειάστηκαν περίπου δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί.

Το τραγικό δυστύχημα έγινε στην Λεωφόρο Αθήνας και Φανερωμένης, στη Βουλιαγμένη Αττικής. Νωρίτερα βρισκόταν σε γάμο φίλων του. Ανασύρθηκε από το αυτοκίνητο χωρίς τις αισθήσεις του και στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατός του

Ο Mad Clip (Πήτερ Αναστασόπουλος) γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 25 Μαΐου του 1987 και άνηκε στο δυναμικό της δισκογραφικής εταιρίας Capital Music.
Το όνομά του προήλθε από τα αρχικά της φράσης «Money and Drugs Can’t Live in Poverty» (Λεφτά και ναρκωτικά, δεν μπορώ να ζήσω στη φτώχεια). Με το ξεχωριστό του στυλ και την αγάπη για την μουσική κέρδισε τους νέους και καθιερώθηκε ως ένας από τους καλύτερους ράπερ της γενιάς του.

Από τότε που κυκλοφόρησε το Dealer, έχουν ακολουθήσει πολλά γνωστά μουσικά κομμάτια του, όπως το ΜΑΜΑ, Kotera, Sinthikes και άλλα, τα οποία έχουν ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Είχε κυκλοφορήσει και 4 άλμπουμ, το Super trapper, το O Amerikanos LP, το Super Trapper 2 και το Still Active σε συνεργασία με τον Strat.





πηγή: politispress.gr