«Με το πέρας των εκδηλώσεων εορτασμού της 194ης επετείου της Ναυμαχίας του Ναβαρίνου, τις οποίες τίμησε με την παρουσία της η Α.Ε. η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κυρία Κατερίνα Σακελλαροπούλου, αισθάνομαι επιτακτικό το χρέος να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχημένη πραγματοποίηση των εκδηλώσεων.

Εκφράζω ευχαριστίες στον Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας Ταξίαρχο Ηλία Αξιοτόπουλο, για τα μέτρα τάξης και τροχαίας, κατά τον εορτασμό, καθώς και για τις ασφαλείς μετακινήσεις της κυρίας Προέδρου. Ευχαριστίες επίσης εκφράζω στον Λιμενάρχη Πύλου Πλωτάρχη Λεωνίδα Κουκούτση, για τα μέτρα τάξης στον λιμένα της Πύλου, στον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Μεσσηνίας Πύραρχο Δημήτριο Γεωργανά, καθώς και στην Προϊσταμένη του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Πύλου Επιπυραγό Παγώνα Διονυσοπούλου, για τη συνεργασία και την ετοιμότητα.

Ευχαριστίες επίσης απευθύνω στο ΕΚΑΒ και τους διασώστες του Ερυθρού Σταυρού για την υποστήριξη, καθώς και σε Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής μας, οι οποίοι συμμετείχαν στις εκδηλώσεις ανιδιοτελώς.

Επιπροσθέτως, ένα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνω στους άμεσους συνεργάτες μου, καθώς και στους εργαζόμενους του Δήμου που ενεπλάκησαν στον εορτασμό.

Τέλος, ευχαριστώ και όλους εσάς τους εκπροσώπους των έντυπων και ηλεκτρονικών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, οι οποίοι με διακριτικότητα και ευθύνη προβάλλατε τις εκδηλώσεις εορτασμού ενός τέτοιου σημαντικού ιστορικού γεγονότος».


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΡΒΕΛΑΣ

ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΥΛΟΥ-ΝΕΣΤΟΡΟΣ