Στο νοσοκομείο εισήχθη ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος ο οποίος βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. 

Στο πρώτο ιατρικό ανακοινωθέν, το «Αλεξάνδρα» αναφέρει πως ο κ. Παυλόπουλος είναι καλά στην υγεία του και θα μείνει προοληπτικά για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Σήμερα 06/11/2021 και ώρα 11:10 π.μ. εισήχθη στη Θεραπευτική Κλινική του Γ.Ν.Α. "ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ" ο πρώην Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας, Καθηγητής Κος Προκόπιος Παυλόπουλος για προληπτικούς λόγους.

Ο πρώην ΠτΔ είναι εμβολιασμένοςασυμπτωματικός, η κατάσταση της υγείας του είναι πολύ καλή και κρίθηκε (από τον θεράποντα ιατρό του) προληπτικά η ολιγοήμερη παρακολούθηση σε Νοσοκομειακό περιβάλλον, λόγω του ατομικού ιστορικού του ως ασθενής ΧΑΠ».

Ο Προκόπης Παυλόπουλος έχει κάνει και το αντιγριπικό εμβόλιο, και ενώ ετοιμαζόταν να μεταβεί στην Κύπρο, έκανε όπως συνηθίζει πριν από ταξίδι προληπτικά rapid test το οποίο βγήκε θετικό.

Από το γραφείο του κ. Παυλόπουλου εκδόθηκε και ανακοίνωση, η οποία αναφέρει:

«Λίγο πριν αναχωρήσει για προγραμματισμένο ταξίδι στην Κύπρο ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος έκανε ένα τυπικό rapid test το οποίο έδειξε ότι είναι θετικός στον Covid-19».