Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση-αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών περί ναρκωτικών, αναβολικών ουσιών και φαρμακοδιέγερσης  

Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, ποσότητες κάνναβης, αναβολικά δισκία και χρήματα

Συνελήφθησαν, προχθές (29.12.2021) το απόγευμα, στον Πειραιά Αττικής και σε τοπική κοινότητα του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, δύο (2) άτομα, 29χρονος αλλοδαπός και 29χρονος ημεδαπός.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση- αδικήματα παράβασης των νομοθεσιών που αφορούν τα ναρκωτικά, τις αναβολικές ουσίες, καθώς και της νομοθεσίας περί φαρμακοδιέγερσης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής έρευνας, που διεξήχθη από ανωτέρω αστυνομικούς, προέκυψε ότι τα ανωτέρω δύο (2) άτομα δραστηριοποιούνταν στην προμήθεια, αποθήκευση και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών (κάνναβης) και αναβολικών ουσιών στην Καλαμάτα Μεσσηνίας. Οι δράστες για την απόκρυψη και αποθήκευση των ανωτέρω ουσιών, χρησιμοποιούσαν τις οικίες τους στη Μεσσηνία και τον Πειραιά, στις οποίες, προχθές (29.12.2021) το απόγευμα, πραγματοποιηθήκαν έρευνες, όπου συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ακόλουθα:

ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους -29,1- γραμμαρίων,

-2- φιαλίδια αναβολικών ουσιών,

-98- αναβολικά δισκία, 

-2- ζυγαριές ακριβείας,

κινητό τηλέφωνο

το  χρηματικό ποσό των 2.375 ευρώ, ως προερχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων και

ζεύγος χειροπεδών 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργούνται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας.