Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση που έχει σοκάρει την Πάτρα, όπου μία οικογένεια έχασε και τα τρία της παιδιά μέσα σε διάστημα τριών ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, η υπόθεση κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρή και γι΄αυτό η Εισαγγελία της Πάτρας διαβίβασε τον φάκελο με την προκαταρκτική στην Ασφάλεια Αττικής. Πιθανότατα, το τμήμα Ανθρωποκτονιών θα αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια και τις συνθήκες θανάτου των τριών παιδιών. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ληφθούν καταθέσεις από τους γιατρούς που εξέτασαν τα παιδιά τόσο στην Αθήνα όσο και στην Πάτρα, ενώ αναμένονται οι αναλύσεις των τοξικολογικών εξετάσεων του παιδιού, που έφυγε από τη ζωή πριν από λίγες ημέρες. Επίσης, θα ανασυρθούν τα πορίσματα των τοξικολογικών εξετάσεων για τον θάνατο των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας. Θεωρείται δεδομένο ότι θα ληφθούν καταθέσεις από τους γονείς των παιδιών, ενώ εκ των πραγμάτων από τη στιγμή που αναλαμβάνει την υπόθεση το ανθρωποκτονιών θα ερευνηθεί και ο ρόλος τους.

Πάτρα: Εισαγγελική παρέμβαση για τον θάνατο των τριών παιδιών

Η εισαγγελία παρήγγειλε χθες να διεξαχθεί προκαταρκτική έρευνα για την υπόθεση με τα τρία αδέλφια που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε τρία χρόνια. Σημειώνεται πως απροσδιόριστη παραμένει ακόμα η αιτία θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας στο νοσοκομείο Παίδων πριν από περίπου δέκα ημέρες.

Όπως αναφέρει το pelop.gr, o ιατροδικαστής Αθηνών, Σωτήρης Μπουζιάνης, που διενήργησε τη νεκροψία – νεκροτομή της 9χρονης, δεν κατάφερε να προσδιορίσει τον λόγο της καρδιακής ανακοπής της μικρής. Μάλιστα, με τις τοξικολογικές και ιστολογικές εξετάσεις, δεν αποκλείεται να εξεταστούν και τα όργανα της μικρής σε εξειδικευμένα εργαστήρια του εξωτερικού.


πηγή: enikos.gr