Ενώπιον του δικαστηρίου στη Βρετανία, εμφανίστηκε μία δασκάλα που κατηγορείται για τη δολοφονία του οικοδόμου συντρόφου της.

Το πτώμα του 42χρονου Νίκολας Μπίλινγκχαμ βρέθηκε στην πίσω αυλή στο σπίτι της Φιόνα Μπιλ στο Νορθάμπτον την περασμένη εβδομάδα. Η 48χρονη δασκάλα συνελήφθη και κατηγορήθηκε για τον θάνατο του άνδρα τον οποίο φέρεται να δολοφόνησε ανάμεσα στις 30 Οκτωβρίου-10 Νοεμβρίου 2021.

Κατά τη σύντομη ακροαματική διαδικασία, η κατηγορούμενη μίλησε μόνο για να επιβεβαιώσει το όνομά της, προτού προφυλακιστεί.

Οι γείτονες είπαν ότι η ίδια και το θύμα αγόρασαν το αξίας 225.000 λιρών σπίτι το 2020 αφού ο Μπίλινγκχαμ έμεινε άνεργος λόγω της πανδημίας και το ζευγάρι απέκτησε ένα κοριτσάκι.  Εκεί, οι αστυνομικοί εντόπισαν θαμμένο το πτώμα στην πίσω αυλή.

Η Μπιλ ήταν δασκάλα στην Ακαδημία Ίστφιλντ στο Νορθάμπτον, όπου το προσωπικό εξέφρασε το σοκ και τη θλίψη του για τον θάνατο του Μπίλινγκχαμ. Περιέγραψαν το περιστατικό ως μία φρικτή τραγωδία που θα συγκλονίσει τη σχολική κοινότητα.

Η Μπιλ συνελήφθη σε ξενοδοχείο στην Κούμπρια την περασμένη Τετάρτη, 200 μίλια από το σπίτι της, αφού οι αστυνομικοί κατάφεραν μαζί με τα λαγωνικά τους να ανακαλύψουν το πτώμα. Σύμφωνα με την αστυνομία, τα λείψανα θα εξεταστούν από παθολόγο στο Λέστερ αλλά θεωρείται ότι ανήκουν στον Μπίλινγκχαμ που βρίσκεται σε λίστα αγνοουμένων.

Οι γείτονες έχουν σοκαριστεί από την υπόθεση και μόνο τα καλύτερα έχουν να πουν για το θύμα, ενώ επίσης οι γονείς των μαθητών της Μπιλ έχουν συγκλονιστεί αφού η δασκάλα κατηγορείται για φόνο.

πηγή: enikos.gr/