Με μεγάλη επιτυχία, πολλές συμμετοχές και εξαιρετικές επιδόσεις διεξήχθη χθες Κυριακή 3 Απριλίου 2022 ο «15ος Μαραθώνιος Μεσσήνης». Επίσης διεξήχθησαν και οι αγώνες 10 χλμ. και 3 χλμ. στους οποίους συμμετείχαν αθλητές όλων των ηλικιών. Οι αθλητές καταχειροκροτήθηκαν από τον κόσμο που τους περίμενε στον τερματισμό για να τους επιβραβεύσει για τη συμμετοχή τους. 

Το μεγάλο αθλητικό γεγονός διοργάνωσαν ο  Δήμος Μεσσήνης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Σύλλογο Αθλουμένων Μεσσήνης (Σ.Α.Μ.), τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας (Σ.Δ.Υ. Μ.) και τον Μεσσηνιακό Γ.Σ., υπό την αιγίδα της Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ. Περιφέρειας Πελοποννήσου, της ΕΟΣΛΜΑ-Υ και της Εφορείας Αρχαιοτήτων Μεσσηνίας.

Ο Δήμαρχος Μεσσήνης Γιώργος Αθανασόπουλος κατά τη διάρκεια των απονομών, συνεχάρη όλους τους συμμετέχοντες και ευχαρίστησε τους διοργανωτές, τους εθελοντές και τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχή έκβαση του αθλητικού αυτού γεγονότος για να συμπληρώσει στη συνέχεια: «Ο Μαραθώνιος είναι άρρηκτα συνδεδεμένος με τον Δήμο μας. Από την πλευρά μας ως Δημοτική Αρχή θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να αναβαθμίζουμε χρόνο με τον χρόνο τη διοργάνωση, ώστε να καταστεί η Μεσσήνη και ο Δήμος μας γενικότερα, κέντρο αθλητικού τουρισμού».  

Μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα των αγώνων στον παρακάτω σύνδεσμο:

https://ftt.gr/marathonios-messinis-2022/