Σοκ στον Κορυδαλλό. Πακιστανός συνελήφθη έπειτα από καταγγελία ότι βίασε 17χρονη μαθήτρια, την οποία γνώρισε μέσω Instagram.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος οδήγησε τη μαθήτρια το βράδυ της 11ης Απριλίου στο σπίτι του και εκεί προχώρησε στον βιασμό της.

Ο 30χρονος φέρεται να της όρμησε και να την βίασε, αυξάνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ1, τον ήχο της τηλεόρασης προκειμένου να μην ακούγονται οι φωνές της 17χρονης.

Αμέσως μετά την παράτησε σε δρόμο κοντά στο σπίτι της και την απείλησε να μην μιλήσει στις Αρχές γιατί θα της κάνει κακό. Η ανήλικη μαθήτρια κατήγγειλε το περιστατικό στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας, το οποίο ανέλαβε και τη διερεύνηση ζητώντας και ιατροδικαστική εξέταση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΓΑΔΑ, έπειτα από ενδελεχή έρευνα των αστυνομικών, εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία του και τελικά εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Στην ανακοίνωσή της η ΓΑΔΑ αναφέρει σχετικά με το περιστατικό τα εξής:

«Συνελήφθη, χθες 12-4-2022 σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, αλλοδαπός, κατηγορούμενος για βιασμό σε βάρος ανήλικης.

Ο ανωτέρω κατηγορείται ότι, μετά από γνωριμία με ανήλικη, μέσω εφαρμογών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, βραδινές ώρες της 11-4-2022 την οδήγησε στην οικία του, όπου προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, εξακριβώθηκαν τα πλήρη στοιχεία του και έπειτα από αναζητήσεις, εντοπίσθηκε και συνελήφθη.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών».

πηγή: enikos.gr