Για ασέλγεια σε βάρος ανήλικης μέσα σε γνωστό μπαρ του Κολωνακίου συνελήφθη ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν.  Η σύλληψή του προκάλεσε την αντίδραση του Αχιλλέα Μπέου ο οποίος αποφάσισε να θέσει εκτός ομάδας τόσο τον τερματοφύλακα όσο και τον Ροντρίγκο Εσκοβάλ, ο οποίος πιθανότατα ήταν μαζί του στο μπαρ στο Κολωνάκι.

«Με απόφαση του προέδρου της ΠΑΕ Βόλος κ. Αχιλλέα Μπέου, έχουν τεθεί εκτός ομάδας οι Μπόρις Κλέιμαν και Ροντρίγκο Εσκοβάλ και έχει ξεκινήσει η διαδικασία για διακοπή των συμβολαίων τους», αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Το χρονικό

Όλα συνέβησαν τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης σε μπαρ που βρίσκεται στην oδό Σκουφά.  Μία παρέα μαθητών από το Βέλγιο που βρίσκονταν στη χώρα μας στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής, διασκέδαζαν στο μαγαζί, όπου ήταν και ο ποδοσφαιριστής με τη δική του παρέα. Κάποια στιγμή, όπως καταγγέλλει η κοπέλα, ο ποδοσφαιριστής την πλησίασε προκειμένου να την φλερτάρι, κάνοντας αρχικά άσεμνες χειρονομίες, ενώ στη συνέχεια φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Αυτό φαίνεται πώς ήταν και η αφορμή για τον άγριο καβγά που ξέσπασε ανάμεσα στις δύο παρέες.

Η ανήλικη μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα και κατήγγειλε τον τερματοφύλακα του Βόλου.

Πηγή: enikos.gr