Τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Χαράλαμπος Λαλούσης, συνοδευόμενος από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. Λάζαρο Μαυρόπουλο.

Ο Υπουργός ενημερώθηκε από τους επικεφαλής των υπηρεσιών για τις επιχειρησιακές δράσεις της ΕΛ.ΑΣ. στην καθημερινή μάχη που δίνουν κατά της εγκληματικότητας. 

Ο κ. Λαλούσης τους ευχαρίστησε για το έργο που επιτελούν και τους ζήτησε να βρίσκονται σε εγρήγορση, δίπλα στους πολίτες, επισημαίνοντας ότι το κράτος έχει συνέχεια και για το λόγο αυτό έχουν καθήκον να συνεχίσουν να επιτελούν το έργο τους κατά τον καλύτερο τρόπο προς όφελος των Ελλήνων πολιτών.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη εστίασε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον του στους τομείς της ασφάλειας των τουριστών, στην αντιμετώπιση του ηλεκτρονικού εγκλήματος, την οδική ασφάλεια και την παραβατικότητα αλλά και την προστασία των ανηλίκων. Ο κ. Λαλούσης επεσήμανε ότι η εικόνα της Αστυνομίας έχει βελτιωθεί τα τελευταία χρόνια και είναι ανάγκη οι προσπάθειες αυτές να συνεχιστούν.