Από την μητέρα και τον σύντροφό της αναμένεται να αναγνωριστεί το πτώμα της 27χρονης Πολωνής που βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην Κω, την ώρα που ο βασικός ύποπτος δεν έχει ομολογήσει.

Το πτώμα της 27χρονης αναγνωρίστηκε από τους Αστυνομικούς και μένει η τυπική διαδικασία να αναγνωριστεί και από τους οικείους της.

Το πτώμα βρέθηκε μέσα σε χόρτα από εθελόντρια που συμμετείχε στις έρευνες και ήταν σε σακούλα από τη μέση και πάνω ενώ το είχαν καλύψει με κλαδιά και ξερά χόρτα.

Επιπλέον, υπάρχουν πληροφορίες ότι η 27χρονη ήταν γυμνή και το σώμα της τυλιγμένο με σεντόνι.

Στο σημείο κλήθηκαν οι αστυνομικοί που αφαίρεσαν την σακούλα και διαπίστωσαν ότι πρόκειται για την 27χρονη που αναζητούσαν. Πλέον οι έρευνες επικεντρώνονται στον εντοπισμό του δράστη.

Ως βασικός ύποπτος παραμένει ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές που έχει συλληφθεί και ήταν ο τελευταίος με τον οποίο συναντήθηκε η 27χρονη πριν την εξαφάνισή της.

Από τις αστυνομικές Αρχές θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι στο πτώμα της 27χρονης θα εντοπιστούν στοιχεία DNA που θα ταυτοποιηθούν με τον δράστη της εγκληματικής ενέργειας.

Τα ίχνη της κοπέλας, η οποία εργαζόταν σε ξενοδοχείο του νησιού, χάθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ενώ την επόμενη ημέρα δηλώθηκε η εξαφάνιση από τον σύντροφό της.

Σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύντροφός της στην αστυνομία, η 27χρονη επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του το βράδυ της Δευτέρας και του είπε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, ενώ λίγο αργότερα του έστειλε την ακριβή τοποθεσία όπου βρισκόταν προκειμένου να πάει να την πάρει. 

Ο σύντροφός της πήγε στο σημείο αλλά δεν βρήκε κανέναν, ενώ και το κινητό της κοπέλας ήταν απενεργοποιημένο. Στη συνέχεια προέβη στη δήλωση εξαφάνισης.

Οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη 32χρονου από το Μπαγκλαντές με την κατηγορία της αρπαγής. Ο άντρας φέρεται να είπε ότι συνάντησε την κοπέλα το βράδυ που εξαφανίστηκε, συνευρέθηκαν ερωτικά στο σπίτι του και στη συνέχεια την άφησε σε συγκεκριμένο σημείο το οποίο ερεύνησε η αστυνομία χωρίς όμως να βρει κάτι. 

Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο συλληφθείς είχε βγάλει εισιτήριο για να φύγει από τη χώρα.

ΠΗΓΗ: dikaiologitika.gr