Δύο νεκροί και ένας σοβαρά τραυματίας είναι ο τραγικός απολογισμός τροχαίου που έγινε τα μεσάνυχτα στον δρόμο Κυπαρισσια - Φιλιατρά.

Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα και κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ο οδηγός ενός αυτοκίνητου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, το οποίο ανετράπη και έπεσε σε παρακείμενο ποτάμι στο 7ο χλμ του δρόμου Κυπαρισσία - Φιλιατρα στο ύψος  Αγρίλη - Φαρακλάδα. 

Νεκρός ανασύρθηκε ο 23χρονος, ενώ ο 31χρονος  και μία 15χρονη τραυματίστηκαν σοβαρά και μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, αρχικά στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας και έπειτα διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας. 

Λίγες ώρες αργότερα δυστυχώς η 15χρονη δυστυχώς υπέκυψε στα τραύματά της.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ

Χθες (22.1.2024) το βράδυ, στο 68,3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πύργου-Μεθώνης, Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, στο οποίο επέβαιναν -3- ημεδαποί, 23χρονος, 15χρονη και 31χρονος, αντίστοιχα, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε δέντρο και στη συνέχεια σε  προστατευτικά κιγκλιδώματα. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 23χρονου και ο τραυματισμός των υπολοίπων, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαμάτας, όπου λίγες ώρες αργότερα η 15χρονη κατέληξε. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Τριφυλίας.