Μια συνηθισμένη αστυνομική επιχείρηση αποκάλυψε μια απόλυτα σοκαριστική υπόθεση με πρωταγωνιστές μια πολύτεκνη οικογένεια: Ζει μέσα σε λαγούμι μήκους 30 μέτρων κάτω από τραγικές συνθήκες και κυκλοφορεί με τόξα, βέλη και αυτοσχέδια όπλα.

Πολύτεκνη οικογένεια με 5 παιδιά φέρεται να ζει τα τελευταία χρόνια ακόμη και.... μέσα σε λαγούμι μήκους 30 μέτρων στη θέση «Σαϊτας» στο Μάννα Κορινθίας, ενώ κυκλοφορεί με τόξα και βέλη και προκαλεί καταστροφές σε χωράφια και αυτοκίνητα της περιοχής.

Όλα αποκαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης μετά από καταγγελία περίοικου για εμπρησμό καρότσας αγροτικού αυτοκινήτου.

Αυτά που αντίκρισαν οι αστυνομικοί ήταν σοκαριστικά: Η οικογένεια ζούσε σε τραγικές συνθήκες, η δυσκολία μαζί τους ήταν πολύ δύσκολη, ενώ είχαν φτιάξει κι ένα υπόγειο τούνελ μήκους 30 μέτρων που κατέληγε σε ρεματιά, μέσα στο οποίο κρύβονταν.

Το συγκεκριμένο λαγούμι χρησιμοποίησαν, μάλιστα, και μετά την επίθεση που έκαναν ενάντια στους αστυνομικούς που μετείχαν στην εν λόγω επιχείρηση.

Χτύπησαν αστυνομικό στο κεφάλι, πυροβόλησαν και τράπηκαν σε φυγή

Σύμφωνα με το flamis.gr, όλα ξεκίνησαν στις 8:00 το βράδυ του περασμένου Σαββάτου. Στο αστυνομικό τμήμα Ξυλοκάστρου πήγε ένας 67χρονος αγρότης και υπέβαλε έγκληση σε βάρος άγνωστου δράστη που έβαλε φωτιά στο αγροτικό αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στο χωράφι του. Από την προανάκριση προέκυψε ότι δράστης του εμπρησμού είναι ένας 45χρονος που μένει στην περιοχή.

Την επόμενη μέρα το πρωί ισχυρές δυνάμεις παρουσία εισαγγελέα πήγαν στο σημείο όπου ήρθαν αντιμέτωποι με τον 45χρονο, την 39χρονη γυναίκα του, την 22χρονη κόρη του και ένα ακόμη ανήλικο άτομο. Η οικογένεια, όχι μόνο αρνήθηκε τον έλεγχο, αλλά αντιστάθηκε, ενώ επιτέθηκε στους αστυνομικούς τραυματίζοντας με ένα ξύλο αστυνομικό στο κεφάλι.

Μάλιστα άρπαξαν όπλα που είχαν κρυμμένα στο σημείο, πυροβόλησαν κατά του κλιμακίου και εξαφανίστηκαν από την περιοχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως εντέλει αστυνομικοί της ΕΚΑΜ και της ΟΠΚΕ κατάφεραν να συλλάβουν τα 4 άτομα που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ενώ διαπιστώσουν πως η οικογένεια ήταν πολύτεκνη.

Έχουν ακόμα ένα βρέφος ενός έτους, ένα κοριτσάκι 6 ετών και ένα αγοράκι 14 ετών, διαμένουν σε αυτοσχέδιο παράπηγμα χωρίς τα απολύτως απαραίτητα, ενώ κάτω από το χωμάτινο δάπεδο έχουν σκάψει τούνελ μήκους 30 μέτρων που καταλήγει σε μια ρεματιά.

πηγή: dnews.gr