Η επίθεση έγινε από υποψήφια της Νίκης - Με χτύπησε με όλη της τη δύναμη, δήλωσε η βουλευτής.

ΝΔ: Κόμματα που επικαλούνται τον χριστιανικό λόγο, δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία
aggeliki_delikari_final_vouleutis_nd_kavala_21_4_2024
Επίθεση από υποψήφια βουλετή της Νίκης δέχθηκε η βουλευτής της ΝΔ στην Καβάλα Αγγελική Δεληκάρη.

Όπως αναφέρει το proininews, όλα έγιναν το πρωί της Κυριακής μέσα στην εκκλησία Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στο Πουλίδειο γηροκομείο, στο τέλος της Θείας Λειτουργίας, όταν γυναίκα πλησίασε τη βουλευτή Αγγελική Δεληκάρη, την έβρισε και τη χαστούκισε.

Η βουλευτής αντέδρασε πολύ ψύχραιμα, ενώ οι παρόντες αποδοκίμασαν τη δράστιδα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το επεισόδιο ξεκίνησε μετά την αναφορά του ιερέα για την παρουσία στη Θεία Λειτουργία της κυρίας Δεληκάρη. Τότε η γυναίκα άρχισε να φωνάζει, με αφορμή τον νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια και τελικά χαστούκισε τη βουλευτή.

Το protothema.gr επικοινώνησε με την κ. Δεληκάρη, η οποία είπε ότι η γυναίκα τη χτύπησε με όλη της τη δύναμη, ωστόσο δεν θέλει να δώσει καμία συνέχεια στην υπόθεση.

ΝΔ: Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση

Με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία «καταδικάζει απερίφραστα την επίθεση» και τονίζει ότι «συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ:

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που δέχθηκε η βουλευτής Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας Αγγελική Δεληκάρη εντός ιερού ναού. Συμπεριφορές μίσους και διχασμού δεν μπορεί να έχουν καμία σχέση με τη πίστη και τη θρησκεία. Αποδεικνύουν ότι κόμματα που επικαλούνται την αγάπη και τον χριστιανικό λόγο – στοιχεία που αφορούν συνολικά την ελληνική κοινωνία – δεν αποβλέπουν παρά μόνο στην καπηλεία. Τέλος, θεωρούμε αυτονόητη και επιβεβλημένη την καταδίκη της επίθεσης από όλα τα κόμματα».

πηγή: ekklisiaonline.gr