Σύμφωνα με την Espresso ο Νότης Σφακιανάκης βρίσκεται ένα βήμα πριν πει το μεγάλο «ναι» και είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές με το κόμμα Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Υπενθυμίζεται ότι ο τραγουδιστής έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον τραγουδιστή ώστε να αποτελέσει το «βαρύ πυροβολικό» του ψηφοδελτίου στις ευρωεκλογές. Κομβικό ρόλο σε αυτό το πολιτικό «φλερτ» παίζει ο επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του Νότη Σφακιανάκη, ο οποίος είναι ο μεσολαβητής ανάμεσα στον πρόεδρο του ΛΑΟΣ και τον τραγουδιστή.

Οι πρώτες κουβέντες

Ο Φίλιππος Καμπούρης, μιλώντας στην Espresso, δήλωσε ότι «Ο Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός έχει κάνει επίσημη πρόταση στον Νότη Σφακιανάκη για να συμμετέχει στο ευρωψηφοδέλτιο. Ήδη έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες, ενδιάμεσο πρόσωπο σε αυτές τις συζητήσεις είναι επιστήθιος φίλος και συνεργάτης του, ο οποίος έχει αναλάβει τον ρόλο του μεσολαβητή. Έχουν γίνει οι πρώτες κουβέντες και είμαστε σε αναμονή των τελικών αποφάσεων από τον γνωστό τραγουδιστή, που θέλουμε και ελπίζουμε ο ίδιος να είναι στο ψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης, μα πάνω απ’ όλα είναι ένας σπουδαίος Έλληνας που ποτέ δεν έχει κρύψει την αγάπη του για την Ελλάδα, για την πατρίδα και την οικογένεια, και είναι από τους λίγους καλλιτέχνες που βγαίνουν μπροστά και μιλούν τόσο ξεκάθαρα για την αγάπη τους για την Ελλάδα. Θα είναι τιμή για εμάς, είναι μια σπουδαία προσωπικότητα και ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο».

«Βρίσκεται σε άψογη κατάσταση»

Αναφορικά με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο τραγουδιστής σήμερα και τους λόγους που έχει αποφασίσει να απέχει από τη δημόσια ζωή τα τελευταία χρόνια, ο Φίλιππος Καμπούρης αναφέρει: «Οι πληροφορίες που έχω είναι ότι βρίσκεται σε άψογη κατάσταση, το ότι έχει επιλέξει να μην εμφανιστεί σε κάποιο νυχτερινό κέντρο αυτό είναι ξεκάθαρα επιλογή δική του. Θα κάνει το comeback του καλλιτεχνικά μόλις ο ίδιος το επιθυμήσει. Περιμένουμε τις ερχόμενες ημέρες να ανακοινώσουμε και επίσημα τη συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιό μας. Θεωρούμε ότι ο Νότης Σφακιανάκης θα πει το “ναι” και θα είναι πρωταγωνιστής στον ευρωψηφοδέλτιο του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού».

Τέλος, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο Νότης Σφακιανάκης έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει καλλιτεχνικά με μια μεγάλη συναυλία που ετοιμάζει για φέτος το καλοκαίρι.

πηγή: enikos.gr